Bespovratna sredstva za izradu web stranice

by kol 3, 2018Web design0 comments

Imate vlastito poduzeće, a još uvijek nemate web stranicu? Razmišljate o pokretanju web stranice za vašu tvrtku kako biste postali konkurentni na tržištu? Želite otvoriti vlastitu web trgovinu i nuditi svoje proizvode i usluge putem online kanala? Zanima vas kako doći do kvalitetne web stranice uz potporu države?

Svako ozbiljno poduzeće danas ima vlastitu web stranicu na internetu. U ovo moderno digitalno doba, klijenti na internetu istražuju tvrtke s kojima planiraju surađivati, jer internet smatraju relevantnim izvorom informacija. Dakle, ne imati web stranicu znači – gubiti nove kvalitetne klijente.

Kvalitetne web stranice koštaju puno, no danas vam predstavljamo super rješenje putem kojeg ćete doći do kvalitetne, a jeftine web stranice. Država je raspisala poziv u kojem nudi velike vaučere malim i srednjim poduzećima s ciljem da stvore vlastite web stranice i postanu konkurentni na tržištu. Nemojte propustiti priliku te saznajte više informacija u nastavku.

 

Želite povećati konkurentnost i doći do novih klijenata?

U šetnji gradom možete bez problema primijetiti kako svaki drugi šetač (građanin) gleda u pametni telefon. Neki pregledavaju društvene mreže, drugi pokušavaju kontaktirati svoje prijatelje, a treći su u potrazi za informacijama koje ih zanimaju. Bilo kako bilo, teško je danas pronaći osobu koja nema pametni telefon i koja aktivno ne koristi internet.

Istraživanja su pokazala kako gotovo svi ljudi prije angažiranja neke tvrtke traže informacije o toj tvrtki na internetu. Bez obzira treba li im vodoinstalater, zidar, krovopokrivač, knjigovodstveni servis, knjižara, salon za uređivanje, masažni centar, trgovina ili nešto sasvim deseto. Prije nego se odluče koju će tvrtku odabrati, napraviti će veliko istraživanje na internetu.

Ako želite u današnje vrijeme biti konkurentni na tržištu, nužno je imati vlastitu web stranicu i biti aktivni na digitalnim kanalima. Dakle, u slučaju da još uvijek nemate vlastitu web stranicu sada je krajnje vrijeme da je izradite. U suprotnom, konkurenti će vam preuzeti vaš dio posla i izgubit ćete hrpu klijenata. Ono što je super – sada web stranicu možete dobiti za vrlo malo novca, zahvaljujući potpori države.

 

Kako iskoristiti bespovratna sredstva za izradu web stranice?

Država je raspisala poziv za mikro, mala i srednja poduzeća u kojem poziva sva zainteresirane da iskoriste priliku i preuzmu vaučer za novčanu potporu kod izrade web stranice. Ovim je pozivom pokriveno nekoliko područja, a dodjela novca se prije svega odnosi na izradu web stranica te izradu web trgovina. Također, moguće je i optimizirati postojeće web kanale, a sve s ciljem jačanja konkurentnosti na tržištu.

Da bi se dobio www vaučer, potrebno je otići na stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, gdje se nalaze sve potrebne informacije. Tamo se također nalaze i potrebni obrasci koje je nužno ispuniti te im priložiti traženu dokumentaciju. Postupak prijave projekta nije kompliciran pa vam stoga ništa ne stoji na putu da napokon dobijete web stranicu za svoju tvrtku.

 

Tko sve ima pravo na vaučer za izradu web stranice?

Prema raspisanom pozivu, pravo na dobivanje potpore za izradu web stranice imaju pravne ili fizičke osobe koje su mikro, malo ili srednje poduzeće. Prijavitelj se za dobivanje potpore mora prijaviti pojedinačno i nisu dozvoljena nikakva udruživanja.

Što se tiče samih potpora, radi se o bespovratnim sredstvima u iznosu od 70-85 posto ulaganja, a koja su strogo namijenjena za izradu web stranica i web trgovina. Najmanji iznos koji se može dobiti putem www vaučera iznosi 15.000 kuna, dok je maksimalni iznos bespovratnih sredstava čak 100.000 kuna.

 

Kako odabrati idealnu web stranicu za svoje poduzeće?

Prije izgradnje web stranice potrebno je razmisliti o tome što sve web stranica treba obuhvaćati i na koji način bi trebala predstavljati vašu tvrtku. S obzirom na to da tržište obiluje razno raznim ponudama, pametno je odraditi konzultacije sa stručnjacima kako biste pronašli najbolje rješenje za sebe.

Ako ste se odlučili za nabavku www vaučera i izgradnju kvalitetne web stranice, stojimo vam na raspolaganju za sva daljnja pitanja. Iza nas su mnogobrojni projekti izgradnje kvalitetnih web stranica za razne uspješne brendove:

Obratite nam se s povjerenjem i iskoristite priliku da putem digitalnih kanala postanete konkurentni i to uz vrlo mala novčana ulaganja.

 

Želite da umjesto vas napravimo prijavu za bespovratna sredstva za izradu web stranice?

Ostavite nam svoje podatke ispod i kontaktirat ćemo vas za izradu web stranice.

 

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.