Gradimo kvalitetne B2B, B2C i B2G odnose s vašim kupcima i klijentima kako bismo postigli marketinške ciljeve. Zašto izabrati nas?

Naše kampanje su moderne, te kreirane sa stilom i strašću – mi znamo kako učiniti vaš digitalni marketing prepoznatljivim, uočljivim i efikasnim.

Mi smo ovdje kako bismo maksimizirali vaša uložena sredstva i kroz kontinuirane kampanje povećali vašu prodaju.

Naš tim sastoji se od stručnjaka u svojim područjima koji će vam ponuditi najbolja rješenja za vašu tvrtku.

U današnjem marketingu “dovoljno dobro” ne prolazi. Polovični projekti donose male rezutate ili gotovo nikakve. Izrazito je bitno da zajedno postavimo sve parametre kako bi naša kampanja nosila izvrsne rezultate.

Koristeći najbolje aplikacije i alate današnjice omogućavamo vam marketing strategiju koja će donijeti rezultat da kampanja bude na 100%.

Mi analiziramo – od demografskih obilježja vaših potrošača do najboljih kanala kojima možete doprijeti do njih. Pratimo njihovo ponašanje kako biste im se mogli obratiti na najbolji način.

S agencijom Red Brick imamo samo pozitivna iskustva! Najviše cijenimo to da su nam dostupni tokom cijelog dana. Sav posao je odrađen vrlo profesionalno i preporučamo ih u potpunosti.

Ana Ljubojević Direktor marketinga - HomeOgarden

Usluge koje nudimo

Ključ u ruke. Mi smo marketinški stručnjaci koji svojim klijentima mogu ponuditi sve vrste promocije. 

Web stranice

Najmoderniji web dizajn

Za vas ćemo pripremiti rješenje koje će pospješiti prodaju i uspješno prezentirati vašu tvrtku na Internetu.

Digitalni marketing

Društvene mreže

Našim klijentima pružamo usluge digitalnog marketinga koji donosi rezultate. Želite li biti među njima?

Brending

Odličan dizajn prodaje!

Ponekad i sami padnemo na dobar dizajn ili brend, pa kupimo proizvode koje možda nismo trebali. Želite izgraditi svoj brend?

Marketing outsourcing

Vaš marketing odjel
Izrada web stranica - Red Brick

Želite li da mi preuzmemo marketing vaše tvrtke i brinemo kako bi vaše usluge ili proizvodi ostvarivali značajne rezultate? 

Media buying

Tradicionalni marketing
Zakup medija - Red Brick

Želite promovirati vaše proizvode ili usluge putem medija poput radija, televizije, novina ili magazina?

Marketing edukacija

Znanjem do posla
Edukacija i savjetovanje - Usluge - Red Brick marketing agencija

Edukacijom vaših djelatnika možemo vam pomoći osigurati uspjeh putem oglašavanja u digitalnom marketingu.

Being a great company is a new

<BRAND

Potrebni su novi pristupi kupcima kako bi pridobili njihovu pažnju, motivirali ih na kupnju određenog proizvoda ili usluge i zadobili njihovu lojalnost. Tu nastupamo mi.

Istraživanje & Strategija

Razjasnite smjer u kojem želite ići i pametno donosite odluke. Prepoznajte tko su vaši klijenti i koje su njihove potrebe, te kreirajte marketing strategiju kojom ćete im moći pristupiti na pravi način. Zatim krenite u razvijanje content marketing strategije kojom ćete ih angažirati.

Već na samom početku Red Brick vam pruža podršku, jer efikasna rješenja se rađaju iz proučavanja: mi si uzmemo dovoljno vremena kako bismo naučili koji su vaši ciljevi, pitamo prava pitanja kako bismo razumjeli vaše poslovanje, vašu konkurenciju te prilike i prijetnje na tržištu.

Content Marketing

Izdignite se iznad same prodaje. Vaši postojeći i budući kupci željni su znanja. Mi smo tu da vas podučimo kreiranju sadržaja kojim ćete se povezati s vašim kupcima.

Informirajte, inspirirajte i aktivirajte. Mi ćemo vam pomoći u kreiranju relevantnog, pronicavog, korisnog sadržaja, i omogućiti da mjerite svaki klik i konverziju kako biste bili sigurni da vaš trud donosi prave rezultate.

Podrška prodaji

Održavajte komunikaciju. Ostvarili ste konekciju s osobama od značaja (leadovima) – sada je vrijeme da im predstavite svoju ponudu. Naša stručna podrška će vašem prodajnom timu pružiti znanje, alate i trening koje trebate, kako biste leadove pretvorili u kupce.

Nadograđujte odnose koje ste počeli stvarati u lead-generation kampanjama i u fazama njegovanja odnosa, vodeći računa da su marketing i prodaja na istoj razini.

Marketing Analiza

Bilo da trebate strateške metrike koje će vam dati širu sliku ili operativne metrike koje će vam pomoći riješiti specifične probleme (a trebate oboje), računajte na našu pomoć u prikupljanju podataka i da oni imaju smisla.

Neka vaš marketing odjel raste predočenim, kontinuiranim povratom na uloženo.