Branding plan

Brendiranje je proces stvaranja osobnosti vaše tvrtk, proizvoda ili usluge i predstavlja izražaj vašeg poslovanja na tržištu. Vašu ideju u kratkom vremenu pretvorit ćemo u snažan brand kroz ajedničku suradju. Naš tim marketinških stručnjaka za vas može oživiti stari ili razviti identitet novog branda.

Prioritet

Utjecaj na poslovanje

Olakšava rad marketing timu

Cijena zakupa

Za svaki 1€ uložen u dizajn/brand tvrtke mogu očekivati 4€ povećanja neto dobiti iz poslovanja

Izrada brand strategije

Zašto je važno?

Brand strategijom definiramo osobnost vašeg branda, poruke i obećanja branda. Brand je trenutačno prepoznatljiv i bitno je da stvara povezanost s idejom. Trebate li pomoć u osmišljavanju promocije tvrtke i smatrate da će vam branding plan pomoći svakako nam se javite.

Dizajn i kreativna produkcija

Dosljedna i ujednačena komunikacija

Dosljednom komunikacijom dobivamo da reakcije korisnika uvijek budu pozitivne. Za vas osmišljavamo ime branda, proizvoda ili usluge, slogane i kreativne oglase, radimo dizajn vizualnog identiteta, marketinške tekstove, copywriting, kreativnu produkciju i tisak. Brinemo o vašem brandu kao da je naš.

Vaš brand vaša je emocionalna veza s kupcima

Vaš brand vaša je emocionalna veza s kupcima

Dizajn i kreativna produkcija

Dosljedna i ujednačena komunikacija

Dosljednom komunikacijom dobivamo da reakcije korisnika uvijek budu pozitivne. Za vas osmišljavamo ime brenda, slogan, radimo dizajn vizualnog identiteta, marketinške tekstove, copywriting, kreativnu produkciju i tisak.

Pogledajte neke od 300+
uspješnih suradnji

Stručnjaci za izradu brand strategije

Kontaktirajte nas

Ako želite da vam pomognemo s oglašavanjem ili idejom, sada je pravo vrijeme da nam se obratite za pomoć.