Kako uz LinkedIn oglašavanje doći do novih klijenata u poslovnom svijetu?

LinkedIn je društvena mreža za poslovne ljude i kao takva fantastična je za prezentiranje vaših proizvoda i usluga. Mnogi je poslovni ljudi obožavaju jer na jednostavan i lagan način mogu sklopiti nove poslovne suradnje i steći poznanstva koja će njihov biznis pogurati ka uspjehu.

Zašto se odlučiti za LinkedIn oglašavanje?

Dodatne informacije o LinkedIn oglašavanju

LinkedIn je najpopularnija društvena mreža namijenjena poslovnim korisnicima, a trenutno broji više od 500 milijuna korisnika diljem svijeta. Iako će mnogi naglasiti kako LinkedIn nije iznimno popularan, podaci govore drugačije. Naime, istraživanja su pokazala kako je LinkedIn najpopularnija društvena mreža za B2B komunikaciju, ali i za mnoge druge aktivnosti iz svijeta biznisa. Primjerice, na LinkedInu je lako pronaći posao, sklopiti poslovnu suradnju, naći dobrog klijenta, itd. Možemo zaključiti kako je LinkedIn jako podcijenjena mreža kada pričamo o oglašavanju na društvenim mrežama.

LinkedIn oglašavanje nudi fantastičnu mogućnost targetiranja korisnika, s naglaskom da je moguće korisnike targetirati prema tome gdje rade, koji stupanj obrazovanja imaju, koje radne vještine posjeduju, itd. Kako se radi o iznimno kvalitetnim korisnicima i poslovnim subjektima, LinkedIn oglašavanje nije jeftino, ali može donijeti sjajne rezultate. Primjerice, za uloženih nekoliko dolara, možete privući klijenta koji će kod vas ostvariti 1000 dolara prometa. Važno je naći ispravan način promocije na LinkedInu i ta će vam mreža vaš novac višestruko vratiti.

Koje pakete LinkedIn oglašavanja nudimo?

Zakup medijskog prostora na LinkedIn-u

Za potrebe kampanja na poslovnoj mreži LinkedIn potrebno je odrediti budget za oglašavanje koji želite odvojiti ili tzv. budget za zakup medijskog prostora i promoviranje objava. Uz ponudu naše usluge slobodno zatražite od našeg specijalista i prijedlog tjednog ili mjesečnog budgeta za marketinšku kampanju na društvenoj mreži LinkedIn.

Pronađite nove kvalitetne klijente uz LinkedIn oglašavanje

Ako želite pronaći nove kvalitetne klijente, LinkedIn je pravo mjesto za vaše marketinške aktivnosti. Dobro osmišljena kampanja može vaših 5 dolara pretvoriti u zaradu od 500 dolara i to u jako kratkom roku. Iza sebe imamo mnoštvo zadovoljnih klijenata, čije smo poslovne ideje pretvorili u stvarnost. Ispunite formular ispod i ostvarite svoj puni potencijal putem LinkedIn mreže.

    Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.