Tik Tok oglašavanje

Tik Tok drži za najbrže rastuću društvenu mrežu u 2020. Nevjerojatno je koliko je mlađa, ali i starija populacija postala zainteresirana za sadržaj na Tik Toku pa čak i za kreiranje videozapisa na toj društvenoj mreži.

Prioritet

Popularnost

Širina publike

Cijena zakupa

Jedna od najbržerastučih društvenih mreža trenutno. 

Tik Tok 

Kakva su vaša očekivanja?

Novi format social media contenta dolazi upravo u obliku videozapisa s implementiranim raznim efektima, filterima i popularnom glazbom. U trajanju do 60 sekundi, ovi videozapisi nadahnjuju mnoge: podučavaju ih, nasmijavaju, intrigiraju, potiču na kreativnost…

Tik Tok

Jeste li napravili stranicu svog branda?

U Hrvatskoj se tek desetak brandova istaknulo na Tik Toku, a to vam govori da tržište još uvijek nije prezasićeno te da postoji mjesto i prilika za organski engagement vašeg branda.

Kao jedan od argumenata zašto su gotovo sva poduzeća prisutna na Facebooku, često možemo čuti: svi su tamo! Tik Tok će u početku vaše videozapise prikazivati većim intenzitetom na For You pageu, čime ćete uspjeti doći do većeg broja korisnika kojima će se vaš sadržaj prikazivati.

Unatoč tome što je Tik Tok preplavljen Gen Z, u stopu ih prate milenijalci i Gen X. 

Jeste li razmišljali pokrenuti Tik-Tok u poslovne svrhe?

Jeste li razmišljali pokrenuti Tik-Tok u poslovne svrhe?

Tik Tok

Jeste li napravili stranicu svog branda?

U Hrvatskoj se tek desetak brandova istaknulo na Tik Toku, a to vam govori da tržište još uvijek nije prezasićeno te da postoji mjesto i prilika za organski engagement vašeg branda. Kao jedan od argumenata zašto su gotovo sva poduzeća prisutna na Facebooku, često možemo čuti: svi su tamo! Tik Tok će u početku vaše videozapise prikazivati većim intenzitetom na For You pageu, čime ćete uspjeti doći do većeg broja korisnika kojima će se vaš sadržaj prikazivati.

Unatoč tome što je Tik Tok preplavljen Gen Z, u stopu ih prate milenijalci i Gen X. 

Pogledajte neke od 300+
uspješnih suradnji

Certificirani stručnjaci za oglašavanje na Tik Tok društvenoj mreži

Kontaktirajte nas

Ako želite da vam pomognemo s oglašavanjem ili idejom, sada je pravo vrijeme da nam se obratite za pomoć.