Red Brick je kreativni tim mladih ljudi koji obožavaju svoj posao. Našu malu tvornicu ideja pokreće tim izvanrednih profesionalaca koji žive i dišu marketing.

Vjerujemo kako nikada nije bilo izazovnije vrijeme baviti se marketingom. Marketing je danas nešto sasvim drugačije.

Misija

Želimo biti među vodećim digitalnim marketinškim agencijama na tržištu po kvaliteti kreiranih marketinških kampanji, te digitalna marketinška agencija koja prepoznatljivim i jedinstvenim odnosom prema klijentima ostvaruje više. Svakom klijentu pristupamo personaliziranim pristupom kako bi zajednički projekt bio poseban i samim time uspješan. Na kraju dana, naš cilj je jednostavan – želimo iznijeti ono što je najbolje za vašu tvrtku i vaš tim.

Naš Fokus

Naš fokus temelji se na kvaliteti. U današnjem marketinškom svijetu izrazito se teško istaknuti nad konkurencijom. Kako bismo mogli napraviti kvalitetne materijale bitna je odlična sinergija između klijenta i agencije.

Tim

Red Brick sastoji se od profesionalaca koji su svojim obaveznim i samostalnim obrazovanjem dostigli zavidnu razinu znanja, te im je želja kroz suradnju to podjeliti s vama. Želja nam je predstaviti vam sve pojedince, no to ćemo prepustiti uvodnom dijelu sastanka s vama. Do tada možete bez straha prosurfati internetom te saznati o svakom ponešto na LinkedIn poslovnoj mreži.

Nagrade

designrush - Red Brick marketing agency

Prepoznati smo od strane popularnog svjetskog portala za marketinške usluge i svrstani u TOP25 najboljih agencija za izradu web stranica.

 

Top 25 DesignRush’s Website Design Companies

“We are recognized as a Top Website Design Company on DesignRush”

 

Mediji o nama

Brend kultura

U temi broja “Brendovi koji povezuju” našla se i priča o Red Brick marketing agenciji. Drago nam je da je naš rad i trud prepoznat od strane glavne urednice Lee Brezar te se nadamo da će se svidjeti i čitateljima.

više...

Antena Zadar

Imali smo priliku biti jedan od sudionika proslave četvrtog rođendana Antene Zadar u prekrasnom ambijentu VIP salona dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku u Zadru.

više...

Microsoft Tribes

Sudjelovanjem na Microsoft Tribes natjecanju mladih startupova u Hrvatskoj imali smo priliku upoznati nove nade hrvatskog poduzetništva, te ostvariti odličan networking s njima i razmjenjivati ideje.

više...