Želite uz Facebook oglašavanje stići do liderske pozicije na tržištu?

Facebook je postao glavni kanal promocije brendova na tržištu. Vrijeme je da i vi iskoristite prednosti koje Facebook oglašavanje nudi i privučete mnoštvo novih klijenata uz minimalna ulaganja.

Zašto odabrati Facebook oglašavanje?

Dodatne informacije o Facebook oglašavanju

Facebook je najveća društvena mreža na svijetu, koju aktivno koristi više od 2.2 milijardi korisnika mjesečno. Kao lider na tržištu, Facebook je izgradio vrlo kvalitetan i sveobuhvatan sustav oglašavanja. Bezbroj mogućnosti koje Facebook marketinškim stručnjacima daje na raspolaganje, omogućuje stvaranje vrlo zanimljivih i efikasnih oglasa. Uz bezbroj formata oglasa, Facebook je izgradio i kvalitetan sustav praćenja statistike pa u svakom trenutku možete znati koji oglas je optimiziran i koji odnosi najbolje rezultate. Na temelju toga, možete odbaciti nekvalitetne oglase, pogurati kvalitetne i sačuvati svoj budžet.

Facebook oglašavanje jedan je od najjeftinijih način oglašavanja na internetu, koji donosi prilično dobre rezultate. Vrlo važna opcija kod kreiranja Facebook oglasa jest detaljno targetiranje ciljanih korisnika. Konkretno, moguće je oglase prikazivati točno određenoj skupini ljudi prema zanimanju, interesima, zaposlenju, mjestu stanovanja, pa čak i mjestu gdje skupina ide na godišnji odmor. Detaljno ciljanje potencijalnih korisnika znači i vrlo efikasnu kampanju, jer ako ciljamo ljude koji su zainteresirani za određenu uslugu ili proizvod, jasno je da će broj klikova na oglas biti veći.

Cjenik usluga

Zakup medijskog prostora na Facebooku

Za potrebe kampanja na društvenim mrežama i Facebooku potrebno je odrediti budget za oglašavanje koji želite odvojiti ili tzv. budget za zakup medijskog prostora. Uz ponudu naše usluge slobodno zatražite od našeg specijalista i prijedlog tjednog ili mjesečnog budgeta za marketinšku kampanju na društvenoj mreži Facebook.

Ostvarite super rezultate uz Facebook oglašavanje

Ako želite svoj biznis ili ideju lansirati do liderske pozicije, sada je pravo vrijeme da nam se obratite za pomoć. Svojim inovativnim pristupom mnogim smo klijentima osigurali kvalitetnu promociju na Facebooku, a dokaz toga su njihovi poslovni i financijski rezultati. Ako želite da i vaši poslovni rezultati uvelike porastu, ispunite obrazac ispod i otvorite vrata novim klijentima.

    Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.