O klijentu

Mitra trade jedna je od vodećih poduzeća u RH za proizvodnju i ugradnju protuprovanih i protupožarnih vrata te PVC stolarije. Njihovu ponudu proizvoda možete pregledati u njihovom izložbenom salonu te isto tako i na novoj web stranici koju je kreirala Red Brick marketing agencija kako bi olakšala potencijalnim kupcima izbor i odluku o kupnji.

Agencijski briefing

Početak rada na novom projektu izrade web stranice zahtjevao je izradu kompletne strategije kako postići što bolji dizajn, olakšati target skupini što je moguće lakši pristup web stranici i snalaženje na istoj te napraviti izvrstan dizajn koji prati današnje trendove. Nakon definiranja ciljeva krenuli smo u izradu te izradili izvrsnu web stranicu. Jedna od bitnih činjenica prilikom kreiranja nove web stranice bila je klijentova pozicija na Google tražilici. U periodu kada smo krenuli u izradu upozorili smo klijenta kako nova stranica može rezultirati padanjem na SEO poziciji, te je iznimno potrebno nakon izrade izraditi kvalitetnu SEO optimizaciju kako ne bismo izgubili poziciju.

Brza & bezbolna implamentacija web stranice koja je našoj tvrtci donijela povećanje prodaje u vrlo kratkom roku. Nastavljamo uspješnu suradnju!

Bojan Travica, Direktor prodaje i marketinga - Mitra trade

Rezultati

Rezultat izrade nove web stranice tvrtke Mitra.hr je izrazito kvalitetna prezentacijsko-prodajna web stranica s odličnom SEO optimizacijom kako bi se stranica prikazivala za određene ključne riječi na vrhu Google tražilice.