O klijentu

Fiscalis je jedna od najistaknutijih tvrtki u Hrvatskoj specijaliziranih za pružanje računovodstvenih, poreznih i financijskih rješenja za male i srednje poduzetnike, inozemne podružnice, obrtnike, slobodna zanimanja te neprofitne organizacije. Njihov tim je iznimno stručan, mlad i dinamičan s misijom stvaranja dodane vrijednosti svojim klijentima.

Agencijski briefing

Knjigovodstveni servis iz Zagreba od agencije je zatražio kvalitetno vođenje promocije na najpoznatijoj tražilici Google. Cilj oglašavanja bio je povećati broj upita na web stranici klijenta, za što smo pregledom ustanovili da je potrebno napraviti kvalitetnu SEO optimizaciju stranice, te potom uključiti Google AdWords kampanju.  

S agencijom Red Brick imamo samo pozitivna iskustva! Najviše cijenimo to da su nam dostupni tokom cijelog dana. Sav posao je odrađen vrlo profesionalno i preporučamo ih u potpunosti.

Lidija Tomić Direktorica - Fiscalis d.o.o.

Rezultati kampanja

Odličnom strategijom oglašavanja, sitnim doradama na web stranici i dobro strukturiranom Google AdWords kampanjom, već mjesecima uspješno surađujemo te klijent ostvaruje veliki broj upita za usluge koje nude i izvrsne prodajne rezultate.