O klijentu

Veleučilište Baltazar visokoškolska je ustanova koju je u 16 godina rada odabralo preko 7000 studenata. Programi koji se odvijaju na Veleučilištu Baltazar Zaprešić originalni su i jedinstveni programi koje su sastavili vrhunski stručnjaci i znanstvenici iz polja ekonomije, a akreditirali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH i Agencija za znanost i visoko obrazovanje Republike Hrvatske.

Agencijski briefing

S klijentom Veleučilište Baltazar suradnju smo započeli u ljeto 2016. godine s ciljem poboljšanja digitalnog marketinga Veleučilišta, te komunikacije i prezentacije prema trenutnim i budućim studentima. Klijentu smo predložili obraćanje target skupini putem najpopularnije društvene mreže Facebook, najpopularnije mreže za video sadržaj Youtube te Instagram gdje današnji studenti provode puno vremena.

Red Brick nije tipična marketinška agencija. Oni su naši partneri, naše kolege i prijatelji na koje se možemo s potpunim povjerenjem osloniti. Njihove sugestije, ideje i profesionalnost dodale su vidljivu vrijednost našim kampanjama i zajedničkim projektima. Dobar partner zlata vrijedi, u što smo se i mi s Red Brickom uvjerili. Svaka čast ekipa!

Stella Antolović Marketing manager - Veleučilište Baltazar

Rezultati kampanje

Lansiranjem kampanja putem društvenih mreža Facebook, Youtube, Instagram, te oglašavanje na Google AdWords pretraživačkoj mreži postigli smo iznimno visoke rezultate u cilju koji smo postavili u početku. Cilj kampanje bio je privući što veći broj novih studenata, te popuniti smjerove Veleučilišta. Suradnju smo uspješno nastavili i u 2017. godini!

Via: RedBrick.