Vrijeme čitanja: 1 minuta

O klijentu

World Class Croatia jedna je od podružnica svjetskog brenda World Class osnovana od strane sportaša i poduzetnika Ulfa Bengtssona. World Class fitness&spa nalazi se u samom centru Zagreba u sklopu hotela Westin, te broji stotine članova. Članovi kluba na raspolaganju imaju najmodernije sprave za vježbanje, grupne treninge te se mogu opustiti i relaksirati u SPA dijelu.    

Agencijski briefing

Klijent je od agencije zatražio promociju putem društvene mreže Facebook i Instagram, te tražilice Google s ciljem povećanja vidljivosti brenda, pozicioniranosti na tržištu te upisa novih članova.

S agencijom Red Brick imamo samo pozitivna iskustva! Najviše cijenimo to da su nam dostupni tokom cijelog dana. Sav posao je odrađen vrlo profesionalno i preporučamo ih u potpunosti.

Eva Politeo Voditeljica centra - World Class Westin

Rezultati kampanja

Za klijenta smo pripremili posebnu strategiju oglašavanja kako bi se istaknuli na tržištu među mnogobrojnom konkurencijom, te potencijalnim članovima prikazali što zapravo dobivaju članstvom u World Classu. Kao jedan od najuspješnijih kanala promocije za prepoznatljivost brenda i akviziciju novih članova pokazala se najveća društvena mreža Facebook. U nastavku možete pogledati neke od naših oglasa.