Vrijeme čitanja: 1 minuta

O klijentu

Odvjetnica Maja Šutalo u odvjetništvu radi od 2013. Samostalni odvjetnički ured je otvorila u travnju 2018. godine. Pružajući pravne usluge za domaće i inozemno tržište, odvjetnica Maja Šutalo se specijalizirala za trgovačko pravo i pravo trgovačkih društava, stvarno pravo i zaštitu osobnih podataka. Neki od sektora u kojima ima značajnije iskustvo pružanja pravnih usluga su bankarski i leasing sektor, nekretnine, telekomunikacije, turizam i zdravstvo. Uz hrvatski, odvjetničke usluge pruža i na engleskom jeziku.

Suradnja s agencijom

Maja nam se obratila kako bi osmislili vizualni identitet za prezentaciju njezinog odvjetničkog ureda, izradili logo, web stranicu za prezentaciju njezinog poslovanja te za savjete oko informiranja javnosti o njezinom poslovanju i uslugama. Majina želja bio je moderan i razigran logotip koji će prenijeti njezinu osobnost te istovremeno biti osvježenje na tržištu djelovanja.

“U odvjetničkoj profesiji koja se ne reklamira, neprocjenjivo je imati podršku agencije koja to razumije i koja mi pomaže da svoj rad i svoj ured prezentiram i na primjeren način i na način koji odgovara mojoj osobnosti. Hvala!”

Maja Šutalo, Odvjetnica - Odvjetnički ured Maja Šutalo