O klijentu

Tvrtka Medved Metali posluje više od petnaest godina u Hrvatskoj kao jedini domaći proizvođač segmentnih garažnih i industrijskih vrata. Višegodišnje iskustvo, educiranost, iskusni i provjereni stručnjaci te kvalitetni materijali i najkvalitetniji konačni proizvodi tvrtku Medved Metali drže na visokoj poziciji na tržištu Republike Hrvatske. 

Što smo radili za klijenta

Za tvrtku Medved Metali pripremili smo novu modernu, reprezentativnu i prodajnu web stranicu kakvu zaslužuje njihova tvrtka. Cilj izrade nove web stranice bio je prikazati kupcu na najbolji mogući način široku paletu usluga i proizvoda koje imaju u ponudi, kroz moderan i atraktivan web dizajn. Za klijenta također radimo i promociju putem društvenih mreža koja se pokazala kao pun pogodak obraćanja kupcima koji kroz slike i radove Medved Metala odlučuju kontaktirati tvrtku i zatražiti ponudu.

To je taj potez koji nas je zarotirao u pravom smjeru. Hvala vam ciglice naše najdraže jer uz vaše kompetencije gradimo čvrste mostove prema našim kupcima.

Anita Medved Direktorica prodaje - Medved Metali

Nastavak suradnje

Nakon lansiranja nove web stranice i građenja community-ja na društvenoj mreži Facebook čekaju nas nove marketinške aktivnosti. SEO optimizacija, Google AdWords i newsletter kampanja samo su neki od planova za širenje uspješne priče Velikogoričkog poduzetnika Tomislava Medveda.