O klijentu

Deutsche International Schule Zagreb je Njemačka međunarodna škola u Zagrebu (DISZ) koja pripada mreži od 140 njemačkih škola u inozemstvu, koju podupire Središnji ured za školstvo u inozemstvu (ZfA) po nalogu Ministarstva vanjskih poslova. Poticani od strane Savezne Republike Njemačke, te opremljeni izvrsnim nastavnim osobljem, učenice i učenici njemačkih škola u inozemstvu dobivaju prvorazrednu izobrazbu i stječu kako njemačke tako i domaće školske svjedodžbe. Njemačka međunarodna škola u Zagrebu omogućuje cjeloživotnu izobrazbu na njemačkom jeziku od doba vrtića kroz osnovnu te srednju školu – gimnaziju.

Projekt

Njemačka škola angažirala je tvrtku Red Brick s ciljem izrade grafičkog rješenja za dane otvorenih vrata za buduće polaznike i oni koje žele saznati nešto više o školi i njenom radu. Projekt je zahtjevao ekspresnu reakciju i prihvaćanje posla od strane Red Brick obzirom da su rokovi bili blizu što je Red Brick tim objeručke prihvatio kao priliku za budućom suradnjom te izazov što volimo u radu agencije. Nakon završenog projekta koji možete vidjeti u priloženim slikama nastavili smo uspješnu suradnju koja se prolongirala kao partnerstvo u smjeru koji je Red Brick agenciji core business – marketingu.

Brz i efikasan tim mladih ljudi, imaju jako lijepu komunikaciju s korisnicima

Irena Sokač Član uprave - Njemačka školska udruga

Grafičko rješenje

U prilogu možete pogledati grafičko rješenje koje smo pripremili nakon dostave materijala klijenta, te finalna rješenja koja su prezentirala školu na danima otvorenih vrata.