O klijentu

Adriatic Dent Croazia dentalna je poliklinika iz Rovinja koja se primarno bavi lijepim osmijehom za svoje pacijente. Adriatic dent ponajviše pacijenata prima iz susjedne Italije kojima nudi široki spektar usluga dentalne medicine. Klijent nas je kontaktirao iz razloga što nisu bili zadovoljni s dosadašnjim marketingom na društvenim mrežama.  

Strategija

Što je sve uključivala strategija? Za početak bilo je potrebno provjeriti dosadašnji rad na Facebook marketingu, te napraviti detaljnu analizu postojećeg stanja,  kreirati buying persone za svaku uslugu, istražiti i definirati target skupine, odlučiti vrijeme i periode oglašavanja pojedinih usluga, te kreirati kampanje. Kao i sa svakim klijentom u startu izrađujemo testne kampanje koje su izrazito bitne kako bismo u kasnijoj fazi mogli optimizirati da sa što manje budgeta generiramo što je moguće veću prodaju.

Odlična suradnja s Red Brick agencijom na promociji dentalnog studija.

Sunčica Komljenović Marketing manager - Adriatic dent Croazia

Rezultati

Cijeli projekt nedavno smo započeli s navedenim klijentom te rezultati kampanje još nisu dostupni, prve rezultate kampanje svojim klijentima omogućit ćemo krajem rujna 2017.

Via: Red Brick