Želite poslati email svim svojim klijentima i ostvariti nove prodaje te izgraditi uspješan biznis?

Statistike pokazuju kako je newsletter oglašavanje jedan od najboljih i najkvalitetnijih načina promocije usluga i proizvoda. Svaki ozbiljan biznis danas ulaže u newsletter oglašavanje, jer rezultati su više nego odlični.

Zašto se oglašavati putem emaila?

Dodatne informacije o newsletter oglašavanju

Newsletter je jedan od najefektivnijih način promoviranja u modernom svijetu. Naime, da bi se provodila newsletter kampanja potrebno je sakupiti pretplatnike, a ti se pretplatnici dobivaju na razne načine – dijeljenjem popusta, raznih drugih pogodnosti ili besplatnim darivanjem. No, pretplatnik koji se odluči za pretplatu na vaš kanal napravio vam je veliku uslugu, jer sada znate da je on zainteresiran za vaše usluge. Putem kreativnih i kvalitetnih email poruka, tog pretplatnika sada možete obavještavati o novostima u vašem poslovanju – što će prije ili kasnije rezultirati kupnjom kod vas.

Newsletter oglašavanje uglavnom se sastoji od nekoliko faza. Prije svega, potrebno je napraviti strategiju putem koje će se prikupljati novi pretplatnici kako bi baza ljudi kojima možemo nuditi usluge/proizvode s vremenom rasla. Drugo, potrebno je postaviti odgovarajuće alate i automatizirati sustav, kako poduzetnik ne bi troši vrijeme na sređivanje baza. Na kraju, potrebno je osmisliti kreativne i efektne email poruke putem kojih ćete zainteresirati potencijalnog klijenta za uslugu, ali i pratiti statistiku te optimizirati svaki sljedeći poslani newsletter.

Ostvarite uspjeh uz kreativne newsletter kampanje

Ako želite svojim postojećim i novim klijentima promovirati svoje nove proizvode i usluge, newsletter oglašavanje je idealno rješenje za vas. Uz kreativnost i znanje koje posjedujemo možemo vam stvoriti iznimno uspješan i efikasan kanal za promociju koji će vam povećati broj prodaja, ali i broj novih klijenata. Sve što trebate je popuniti polja ispod teksta i izrada uspješne newsletter kampanje može početi.

    Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.