Red Brick marketing agencija omogućuje vam široki spektar marketing edukacija iz područja digitalnog marketinga. Do sada smo educirali i pripremili više desetaka radnika za brojna poduzeća i branše kako bi bili spremni kreirati digitalnu strategiju i voditi digitalni marketing tvrtke u kojoj su zaposleni. Vidimo se na edukaciji!

Edukacija uključuje dvodnevnu obuku u trajanju od 12 školskih sati. Tokom edukacije polaznik uči kako postaviti poslovnu Facebook stranicu, kako voditi community management, te na koji način kreirati oglašivačke kampanje na Facebooku. Ono što je najvažnije, dobiva pratkične primjere kako to funkcionira u praksi i još mnogo korisnih savjeta koji mu pomažu u samostalnom i profesionalnom vođenju društvene mreže Facebook.

Cijena na upit

Cijena in-house edukacije za tvrtke – na upit

Google AdWords edukacija uključuje trodnevnu obuku u trajanju od 16 školskih sati koja vas priprema za samostalno i profesionalno vođenje Google AdWords kampanja. Na edukaciji polaznik uči sve o Google sustavu za oglašavanje, njegovim alatima, funkcioniranju tražilice, profesionalnom postavljanju kampanje na Google AdWords mreži, te polaže ispit kako bi se osposobio za samostalan rad.

Termin iduće edukacije: 24.07, 28.08, 25.09

Vrijeme: 16h – 20h

Mjesto održavanja: Križna cesta 18, Zagreb

Cijena s 30% popusta: 4.450,00 3.115,00 kn

Izradili ste web stranicu, ali se ista ne prikazuje na Google tražilici? Na edukaciji o SEO optimizaciji web stranice možete saznati na koji način poboljšati pozicioniranost na Google-u, te ostvariti veću prodaju bez plaćenih oglasa. Edukacija je jednodnevna u trajanju 8 školskih sati.

Cijena na upit

Dragan Šajatović

Dragan Šajatović

Predavač

Brzi poslovni tečajevi su odlični. Čista petica 🙂

Sandra Perić Anamaria d.o.o

Spremni za sljedeći korak?